(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
Domácí langoše

Potřebné ingredience
1 kelímek MIKYŠKY
1kelímek hl.mouky
1 kelímek polohr.mouky
1 ČL jedlé sody
špetka soli
Postup přípravy
Všechny suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jdou za sebou,zapneme program TĚSTO.Když je těsto uděláno tvarujeme do placek a vkládáme do horkého oleje.Já dělám ve fritéze.Osmažíme z obou stran a po vyndání mažeme marmeládou,tvarohem,nutellou,nebo kečupem se sýrem , česnekem ,prostě kdo co má rád.Jsou vynikající.

hotové těsto v DP

těsto před smažením

usmažené langoše

potřené sladkým tvarohem

s kečupem a sýrem

náš malý milovník langošů
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
karass
(upraveno)
23. 12. 2008, 23:35
Prosím co je Mikiška? díky Iva
nahlásit

pipiš
(upraveno)
24. 12. 2008, 18:44
@karass
Ivo je to kysané mléko nebo podmáslí.Já kupuji u nás pod názvem MIKYŠKA - výrobce KUNÍNSKÉ MLÉKÁRNY.Ttak snad to u vás seženete.Monika

nahlásit